Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Multimédia ve školních projektech (KAP / MUP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAP / MUP - Multimédia ve školních projektech, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Metodické zázemí - jak postupovat při přípravě projektů.Seznámení s vhodnými nekomerčními programy pro zpracování audia - např. Audacity.Seznámení s principy animace a vhodnými multimediálními aplikacemi pro tvorbu animací.Techniky videoartu a možnosti realizace ve výuce ICT, VV nebo mediální výchově.Jednoduché dětské programovací prostředí pro práci s multimédii SCRATCH - programy se sestavují podobně snadno jako kostky stavebnice LEGO.Ukázky konkrétních postupů pro vytvoření animovaného, interaktivně ovládaného projektu.Vyprávění digitálních příběhů a jeho pedagogický přínos.-----Rozsah přímé výuky pro kombinované studium:cvičení: 8 hodin/semestrkonzultace: 2 hodiny/semestr

Získané způsobilosti

Studenti se naučí pracovat s programy pro zpracování obrazu, zvuku a videa, tak aby tyto znalosti mohli použít ve svém běžném studiu a pedagogické praxi.

Požadavky

Praktická zkouška ověřující dovednost ve zpracování multimédií na úrovni uvedené v sylabu. V hodnocení bude přihlédnuto k aktuálnímu portfoliu studenta.

Garant

Ing. Dana Slánská, Ph.D.

Vyučující

Ing. Dana Slánská, Ph.D.