Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kapitoly z kognitivní lingvistiky (KCL / KGL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCL / KGL - Kapitoly z kognitivní lingvistiky, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seminář je věnován komplexní lingvistické analýze všech rovin jazyka, tj. roviny zvukové, grafické, morfologické, syntaktické, lexikální a dále výstavbě textu. Dále se zaměřuje na různé speciální jazykovědné otázky v souvislosti s odbornými zájmy účastníků a tématy jejich diplomových prací.Náplň a sylabus konkrétních seminářů v aktuálním školním roce jsou k dispozici na webových stránkách katedry - www.fp.tul.cz/kclPozn.: Rozvrhová akce bude otevřena, bude-li v ní začátku příslušného semestru zapsáno alespoň 6 studentů.

Získané způsobilosti

Seminář je věnován komplexní lingvistické analýze všech rovin jazyka, tj. roviny zvukové, grafické, morfologické, syntaktické, lexikální a dále výstavbě textu. Dále se zaměřuje na různé speciální jazykovědné otázky v souvislosti s odbornými zájmy účastníků a tématy jejich diplomových prací.

Literatura

Viz obsah předmětu. Viz obsah předmětu. VIZ PŘEHLED LÁTKY.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích, referát na odpovídající úrovni na zadané téma v písemné a podle možností i ústní podobě.Další požadavky budou upřesněny v sylabu nebo na webu katedry na začátku příslušného semestru.

Garant

PhDr. Jasňa Pacovská, CSc.

Vyučující

PhDr. Jasňa Pacovská, CSc.