Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektové vyučování ve fyzice na ZŠ (KFY / PVF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFY / PVF - Projektové vyučování ve fyzice na ZŠ, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do projektového vyučování ve fyzice.2. Projekty k tématu Látky a tělesa.3. Projekty k tématu Pohyb těles.4. Projekty k tématu Mechanické vlastnosti tekutin.5. Projekty k tématu Energie.6. Projekty k tématu Zvukové děje.7. Projekty k tématu Elektromagnetické a světelné děje.8. Projekty k tématu Vesmír.

Získané způsobilosti

Posluchači se naučí připravit a realizovat projekt jako součást výuky fyziky.

Literatura

KOLÁŘOVÁ, R., BOHUNĚK, J. Fyzika pro 6. ročník ZŠ. Praha: Prometheus, 1998. KOLÁŘOVÁ, R., BOHUNĚK, J. Fyzika pro 7. ročník ZŠ. Praha: Prometheus, 2002. KOLÁŘOVÁ, R., BOHUNĚK, J. Fyzika pro 8. ročník ZŠ. Praha: Prometheus, 1999. KOLÁŘOVÁ, R., BOHUNĚK, J. Fyzika pro 9. ročník ZŠ. Praha: Prometheus, 2008. http://www.nuv.cz/cinnosti/kurikulum-vseobecne-a-odborne-vzdelavani-a-evaluace/ramcove-vzdelavaci-programy/rvp-pro-gymnaziahttp://www.nuv.cz/cinnosti/kurikulum-vseobecne-a-odborne-vzdelavani-a-evaluace/ramcove-vzdelavaci-programy/rvp-pro-zakladni-vzdelavani

Požadavky

Stoprocentní docházka (v případě absencí se ukládá náhradní zadání), aktivita ve cvičení, podrobná dokumentace o realizovaných projektech, vyhovující zpracování domácích zadání v předepsaných termínech.

Garant

prof. Mgr. Jiří Erhart, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Vladimíra Erhartová