Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika NJ 2 (KNJ / DN2E)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / DN2E - Didaktika NJ 2, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studijní obor je zaměřen na otázky přípravy učitele německého jazyka pro základní školu v rovině lingvistické, literárněvědné a didaktické.

Získané způsobilosti

Nárůst odborné a jazykové kompetence ve smyslu kurikula akreditovaného oboru.

Literatura

Choděra, R. et al.: Didaktika cizích jazyků na přelomu staletí. Rudná u Prahy 2001.Janíková, V. et al.: Methodik und Didaktik des Unterrichts Deutsch als Fremdsprache. Brno 2000. Weigmann, J.: Unterrichtsmodelle für den Unterricht in DaF. Ismaning 1992. Häusermann, U., Piepho, H.-E.: Aufgabenhandbuch DaF. München 1995. Doyé, P.: Typologie der Testaufgaben für den Unterricht Deutsch als Fremdsprache. Berlin, München, Wien 1988. odb.články z časopisu Cizí jazyky (nakl. Fraus).

Požadavky

úspěšné napsání jednoho ze dvou testů, 75% účast. Studijní obor je zaměřen na otázky přípravy učitele německého jazyka pro základní školu v rovině lingvistické, literárněvědné a didaktické.

Garant

Tilo Weber

Vyučující

Mgr. Martina ČeřovskáTilo WeberMgr. Martina Čeřovská