Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktický seminář NJ 2 (KNJ / DS2N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / DS2N - Didaktický seminář NJ 2, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Pojem "didaktická hra" ve vztahu k VCJ2. Hry pro nácvik výslovnosti segmentálních a suprasegmentálních prvků německého jazyka3. Hry pro podporu nácviku slovní zásoby německého jazyka I.4. Hry pro podporu nácviku slovní zásoby německého jazyka II.5. Hry pro podporu nácviku slovní zásoby německého jazyka III.6. Hry pro podporu nácviku gramatické struktury I.7. Hry pro podporu nácviku gramatické struktury II.8. Hry pro podporu nácviku gramatické struktury III. (práce se softwarovým programem)9. Hry pro nácvik poslechu s porozuměním.10. Hry pro nácvik čtení s porozuměním I.11. Hry pro nácvik čtení s porozuměním II. (práce s internetem)12. Hry rolí pro nácvik ústního projevu I.13. Hry rolí pro nácvik ústního projevu II. - dramatizac14. Hry s akcentem na kreativní psaní ve VCJ.

Získané způsobilosti

Nárůst odborné a jazykové kompetence ve smyslu kurikula akreditovaného oboru.

Literatura

BEHME, H.: Zur Theorie und Praxis des Sprechspiels. München: iudicium Verlag 1993. SAMSONOVÁ, C.: 333 nápadů pro němčinu. Praha: Portápl 1997. HELBIG, G., GÖTZE, L., HENRICI, G., KRUMM, H.-J. (eds.): Deutsch als Fremdsprache. Ein internationales Handbuch. Berlin/New York: Walter de Gruyter, 2001. .

Požadavky

Aktivní spolupráce v hodině, úspěšné zvládnutí dílčích úkolů, 75% účast v semináři. Požadavky se mohou aktuálně lišit.

Garant

Mgr. Martina Čeřovská