Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komplexní textová analýza literární (KNJ / KLLE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KNJ / KLLE - Komplexní textová analýza literární, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Příprava učitele německého jazyka pro základní školu v rovině lingvistické, literárněvědné a didaktické. Úplné a aktuální informace jsou uvedeny v sylabech na webových stránkách katedry německého jazyka http://www.fp.tul.cz/knj/novyweb/materialy/hasikova

Získané způsobilosti

Nárůst odborné a jazykové kompetence ve smyslu kurikula akreditovaného oboru.

Literatura

Brackert, H.: Stueckrath, J. (Vyd.): Literaturwissenschaft. Ein Grundkurs. Hamburg 1992. Bredela, L.: Das Verstehen literaturwissenschaftlicher Texte. Stuttgart - Berlin 1980. Fink, J.: Literaturwissenschatliche Begriffe. Muenchen 1990. Fricke, H. - Zymmer, R.: Einuebung in die Literaturwissenschaft. Muenchen 1991. Kayser, W.: Das sprachliche Kunstwerk. Eine Einuebung in die Literaturwissenschaft. Tuebingen 1992. Stanzel, K. F.: Typische Formen des Romans. Goettingen 1964. .

Požadavky

Přednesení nebo písemné odevzdání referátu. 75% účast. Aktivní spolupráce v semináři.Úspěšné absolvování závěrečného testu.Samostudium.Základní orientace v literárněvědné problematice.

Garant

prof.Dr.phil.habil. Walter Schmitz

Vyučující

prof.Dr.phil.habil. Walter SchmitzMgr. Pavel Novotný, Ph.D.prof.Dr.phil.habil. Walter Schmitz