Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Úvodní soustředění (KPP / USSE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPP / USSE - Úvodní soustředění, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Cíle a struktura oboru.2. Zkušenosti studentů vyšších ročníků.4. Teambuilding.

Získané způsobilosti

Po splnění kurzu bude student/ka schopen/schopna:1. Porozumět obsahu předmětu Úvodní soustředění2. Kriticky zhodnotit a analyzovat témata daného předmětu3. Prakticky demonstrovat získané poznatky v rámci semestrální práce4. Využít získané poznatky a dovednosti v edukačním procesu5. Bude motivován k dalšímu vzdělávání v dané oblasti

Literatura

NEUMAN, J. Dobrodružné hry a cvičení v přírodě, Portál, Praha, 3.vyd. 2000. PÁVKOVÁ,J. et al. Pedagogika volného času: teorie, praxe a perspektivy mimoškolní výchovy a zařízení volného času. Portál, Praha, 1999. SLEPIČKOVÁ, I. Sport a volný čas, Karolinum, Praha, 2000. ISBN 80-246-0044-7.JEBAVÁ, J. Úvod do arteterapie. Praha: Univerzita Karlova, 1997. Zlatý fond her / sest. Zapletal,M., Mladá fronta, Praha, 1990. Zlatý fond her II / sest. Hrkal, J. a Hanuš, R., Portál, Praha, 1998.

Požadavky

Aktivní účast v celém rozsahu.

Garant

PhDr. Jan Činčera, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jan Činčera, Ph.D.