Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt diplomové práce 1 (KPP / VPD1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPP / VPD1 - Projekt diplomové práce 1, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student se naučí zformulovat téma své diplomové práce, včetně prvního kroku operacionalizace tématu do cíle diplomové práce, který je klíčovou kategorií usměrňující činnost studenta při tvorbě jednotlivých částí diplomové práce. Student dále prokáže schopnost rešerše zdrojů k vybranému tématu a kritického posouzení těchto zdrojů z hlediska jejich odborné relevance. Studenti se dále naučí kriticky nahlížet na témata a cíle diplomových prací svých kolegů, kdy budou studenti v rámci diskuse vedeni k tomu, aby vyjadřovali svůj odborný názor a posouzení z hlediska vybraných kritérií.

Získané způsobilosti

Po splnění kurzu bude student/ka schopen/schopna:1. Porozumět obsahu předmětu Projekt diplomové práce 12. Kriticky zhodnotit a analyzovat témata daného předmětu3. Využít získané poznatky a dovednosti při tvorbě diplomové práce

Literatura

AMERICAN PSYCHOLOGICAL ASSOCIATION. Publication Manual of the American Psychological Association. Washington, DC: American Psychological Asociation, 2010. ISBN 978-1-4338-0561-5.SKUTIL, M., a kol. Základy pedagogicko-psychologického výzkumu pro studenty učitelství. Praha: Portál, 2011. ISBN 978-80-7367-778-7.ECO, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc: Votobia, 1997. ISBN 80-7198-173-7.HOLOUŠOVÁ, D., a kol. Jak psát diplomové a závěrečné práce. Olomouc: Univerzita Palackého, Pedagogická fakulta, 1999. ISBN 80-7067-841-0.

Požadavky

K úspěšnému absolvování předmětu student/ka splní:1. aktivní účast na kurzu2. aktivní vypracování všech zadaných úkolů3. četba odborné literatury

Garant

PhDr. Jitka Novotová, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Jitka Jursová, Ph.D.PhDr. Simona Kiryková, Ph.D.PhDr. Magda Nišponská, Ph.D.PhDr. Jitka Novotová, Ph.D.