Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Přírodovědná praktika 2 (KPV / MPP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPV / MPP2 - Přírodovědná praktika 2, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je zaměřen na přírodovědná témata (chemie, fyzika), se kterými se děti setkávají v běžném životě. Důraz bude kladen na interdisciplinární vazby a metody vedoucí k pochopení přírodovědných a technických souvislostí. Studenti si prakticky vyzkouší provádění pokusů a herních aktivit vedoucích k posílení přírodovědné gramotností na úrovni dětí předškolního věku. V jednotlivých celcích budou využity prvky ekologické výchovy, bezpečnosti se zacházením s chemikáliemi běžně používanými doma.

Získané způsobilosti

Teoretické poznatky a praktické dovednosti z požadované oblasti

Literatura

ROZSYPAL, S. Atlasy a určovací klíče rostlin a živočichů. ROZSYPAL, S. Přehled biologie. Praha-SPN, 1987. ROZSYPAL, S. Učebnice a osnovy přírodovědy pro jednotlivé ročníky.

Požadavky

Tvorba a prezentace vlastního metodického listu nebo praktické pomůcky k herní aktivitě se zaměřením na přírodovědné znalosti.

Garant

Mgr. Jana Modrá

Vyučující

Mgr. Jana Modrá