Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe ve výtvarném kroužku (KPV / PVK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPV / PVK - Praxe ve výtvarném kroužku, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět nabízí studentům specifický typ praxe - ve výtvarném kroužku. Studenti předloží přípravu na půl roku výtvarných aktivit (cca 2h týdně) pro určitý ročník. V průběhu semestru se třikrát zúčastní ve dvojicích výuky v hodinách výtvarného kroužku, kde si ověří své výtvarné nápady. Kroužek navštěvují žáci fakultních základních škol od 1. do 5. ročníku. Na výuce spolupracují dva studenti, přičemž jeden se soustředí na mladší, druhý na starší žáky, což poskytuje větší prostor pro realizaci vytvořených příprav studentů i řešení problémů týkajících se výuky.

Získané způsobilosti

Teoretické poznatky a praktické dovednosti z požadované oblasti

Literatura

BROŽEK, Jaroslav. Výtvarná výchova a barva. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 2003. ROESELOVÁ, Věra. Techniky ve výtvarné výchově. Praha: Sarah, 1996.

Požadavky

Absolvování praxe v plném rozsahu

Garant

Mgr. A. Lucrezia Škaloudová - Puchmajerová

Vyučující

Mgr. A. Lucrezia Škaloudová - Puchmajerová