Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe 2 (KSS / CO2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSS / CO2 - Odborná praxe 2, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Praktická výuka studenta na vybraném pracovišti v oblasti speciálně pedagogické praxe2. Rozsah praxe je 30 hodin3. Orientace v problematice, znalostech a dovednostech speciálně pedagogické praxe

Získané způsobilosti

Student realizuje praxi v rozsahu 30 hodin standardní pracovní doby za semestr. Očekává se, že zde získá orientaci v problematice řešené na vybraném pracovišti, v základních výchovně vzdělávacích přístupech, reedukačních metodách, v legislativních normách. V průběhu praxe student také prokazuje sociální a profesionální kompetence.

Literatura

KOPŘIVA, K. Lidský vztah jako součást profese. Praha: Portál, 2006. ISBN 80-7367-181-6.VÍTKOVÁ, M. Otázky speciálně pedagogického poradenství : základy, teorie, praxe. Brno: MSD, 2004. MUSILOVÁ, M. Případová studie jako součást pedagogické praxe. Olomouc: Univerzita Palackého, 2003.

Požadavky

Pro získání zápočtu je nutné vykonat praktickou přípravu na vybraném pracovišti, vést portfolio odborné praxe a splnit všechny náležitosti pro vykonání praxe. Další požadavky specifikuje vyučující předmětu.

Garant

Ing. Zuzana Palounková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jan JihlavecMgr. Miroslav Meier, Ph.D.Ing. Zuzana Palounková, Ph.D.