Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář 2 (KSS / LB2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSS / LB2 - Bakalářský seminář 2, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Metodické pokyny pro zpracování bakalářské práce2. Aktuální legislativa týkající se autorských práv a předpisy Technické univerzity v Liberci3. Skupinové a individuální konzultace s vedoucím BP

Získané způsobilosti

Předmět navazuje na disciplínu Bakalářský seminář 1, poskytuje konkrétní metodické pokyny pro zpracování bakalářské práce (dále BP) udělované vedoucím BP, a to jak po stránce formální, tak po stránce obsahové i metodologické. Požadavky kladené na BP vychází mj. z aktuální legislativy týkající se autorských práv a z předpisů Technické univerzity v Liberci. Studenti budou seznámeni s procedurálními zásadami, které se týkají realizace BP. V rámci skupinových a individuálních konzultací studenti prokonzultují s vedoucím BP teoretickou část BP, projekt průzkumu a sběr dat, případně další části BP. Konečným výstupem předmětu je finální a vedoucím BP schválená podoba teoretické části BP, projekt průzkumu a realizace sběru dat v terénu.

Literatura

JIHLAVEC, J., PALOUNKOVÁ, Z., PEŠATOVÁ, I., THELENOVÁ, K. Metodika tvorby bakalářské práce. Liberec: TU Liberec, 2010. ISBN 978-80-7372-636-2.JIHLAVEC, J. Metodika tvorby odborných prací. Liberec: TU Liberec, 2010. ISBN 978-80-7372-630-0.

Požadavky

Pro získání zápočtu je nutná účast na semináři a zpracování semestrální práce. Další požadavky specifikuje vyučující předmětu.

Garant

Mgr. Miroslav Meier, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jan JihlavecMgr. Miroslav Meier, Ph.D.