Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe průběžná (KTV / PRXP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / PRXP - Praxe průběžná, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vedení, nebo spolupodílení se na vedení zájmového kroužku (oddílu) zaměřeného na práci s dětmi (DDM, sportovní kluby atd.).Varianta 1:Časová dotace 40 hodin přímé praxe (cca pololetí školního roku).8 hod. pro přípravu a vyhodnocení praxe.Varianta 2:Letní akce (tábor, soustředění) se zaměřením na děti. Záštita instituce (DDM, sportovní klub atd.).Časová dotace 5 dní (40 hodin) přímé praxe.8 hod. pro přípravu a vyhodnocení akce.

Získané způsobilosti

Studenti se seznámí s problematikou praktické činnosti v organizacích zaměřených na děti a mládež.

Literatura

Časopis Těl. Vých. a Sport Mlád.: posledních 5 ročníků. HORÁKOVÁ, I. Marketing v současné světové praxi. Praha : Grada , 1992. TILINGER, P. a kol. Odborné praxe v tělesné výchově a sportu. Praha, UK FTVS, 1994.

Požadavky

Podmínkou získání zápočtu je připravit, konzultovat a realizovat praxi ve volnočasové organizaci (DDM, sportovní oddíly, kroužky, Junák apod.). Praxe je v rozsahu 6 dní (48 hodin) včetně času započítaného pro přípravu a vyhodnocení (1 den = 8 hod.). Záleží na volbě a možnostech studenta, zda zvolí formu průběžnou (pravidelné vedení kroužku), nebo souvislou (letní tábor, soustředění atd.). Po realizaci praxe student odevzdá závěrečnou zprávu z praxe a hodnocení odpovědné osoby.

Garant

PaedDr. Jindřich Martinec

Vyučující

PaedDr. Jindřich Martinec