Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe souvislá (KTV / PRXS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTV / PRXS - Praxe souvislá, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Každý student se spolupodílí na organizací akcí zastřešených KTV FP TU v Liberci (úvodní soustředění, kurzy, plesy, sportovní soutěže apod.). Časová dotace je stanovena na 3 dny (24 hod.). Konkrétně 2 dny přímá praxe + 1 den příprava.Akce musí být předem nahlášena a schválena vyučujícím.Student vypracuje závěrečnou zprávu o akci.2.Student realizuje praxi ve vybrané organizaci se zaměřením na volný čas. Časová dotace je stanovena na 5 dní (40 hod.). Zaměřením praxe by mělo být organizace a vedení realizovaných akcí.Praxe musí být předem nahlášena a schválena vyučujícím.Student vypracuje závěrečnou zprávu o akci a předloží hodnocení praxe.

Získané způsobilosti

Student získá odborné kompetence ve smyslu kurikula akreditovaného oboru.

Literatura

Časopis Těl. Vých. a Sport Mlád.: posledních 5 ročníků. TILINGER, P. a kol. Odborné praxe v tělesné výchově a sportu. Praha, UK FTVS, 1994.

Požadavky

Každý student se spolupodílí na organizaci akcí zastřešených KTV FP TU v Liberci. Dále student absolvuje praxi ve vybrané organizaci se zaměřením na volný čas.

Garant

PaedDr. Jindřich Martinec

Vyučující

PaedDr. Jindřich Martinec