Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Automatizace TPV (KMT / ATPT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMT / ATPT - Automatizace TPV, Fakulta strojní, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Seznámení s cíli předmětu, přehled historie a trendy vývoje2. Získávání informací, vyhledávací služby3. Odborná literatura na internetu4. Práce s databázovými systémy5. Způsoby zpracování výsledků a jejich prezentace6. Možnosti předávání informací, komunikace7. Zadání projektu, konzultace zadání8. Samostatná práce na projektu, průběžná konzultace9. Kontrola výsledků a jejich prezentace10. Zápočet

Získané způsobilosti

Vyhledávání ekvivalentů kovových materiálů v databázích. Rešeršní práce pomocí www stránek. Tvorba www stránek. Příprava na prezentaci DP v SW MS - Power Point. Vzorové vypracování částí DP.

Literatura

SW - dB ocelí a litin. SW - MS. www stránky.

Požadavky

Podmínkou získání zápočtu je aktivní účast na cvičeních a splnění všech zadaných úkolů. Zkouška na KKY je písemná a ústní.Počítače a programování. Počítačová grafika, technologické předměty základního studia.

Garant

Ing. Pavel Hanus, Ph.D.

Vyučující

Ing. Pavel Hanus, Ph.D.