Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technologické postupy (KOM / TP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOM / TP - Technologické postupy, Fakulta strojní, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základy tvorby a předepisování progresivních výrobních postupů, zvláště se zaměřením na obrábění a montáž. Přístupy k optimalizaci technologické přípravy výroby a tvorby postupů pomocí výpočetní techniky.

Získané způsobilosti

Studenti získají základní poznatky o tvorbě a předepisování progresivních výrobních postupů, zvláště se zaměřením na obrábění a montáž. Přístupy k optimalizaci technologické přípravy výroby a tvorby postupů pomocí výpočetní techniky.

Literatura

OKERBLOM, N., O. Konstrukčně-technologické projektování svařovaných konstrukcí (překlad z ruštiny), Praha, SNTL 1971. VIGNER, M., ZELENKA, A., KRÁL, M. Metodika projektování výrobních procesů. SNTL Praha, 1984. NĚMEJC, J., CIBULKA, V. Projektování a výstavba strojírenských podniků. Skripta ZČU Plzeň, 1986. ZEMČÍK, O. Projektování výrobních procesů I. Skripta VUT Brno, 1990. BECHNÝ, L. Technologické postupy pro výrobu odlitků. Skripta VŠD Žilina, Bratislava 1977.

Požadavky

"Aktivní účast na cvičeních, vyhovující znalosti při písemných kontrolách studia, zpráva ze semestrálního úkolu odevzdána včas a na požadované úrovni.Zkouška je ústní s písemnou přípravou, součástí je písemná prověrka."montáž)

Garant

doc. Ing. Jan Jersák, CSc.

Vyučující

Ing. Jan Frinta, CSc.Ing. Jan Frinta, CSc.