Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení ze strojírenské technologie (KSP / CST)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSP / CST - Cvičení ze strojírenské technologie, Fakulta strojní, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cvičení:1. Charakteristika vědeckovýzkumné činnosti katedry se zaměřením na tváření kovů a zpracování plastů, ukázky výsledků řešených problémů v oblasti vědy, výzkumu a ve spolupráci s průmyslem. Možnosti studentů při zapojení práce na katedře ve formě studentsko-vědecké síly.2. Význam předběžného zadání, struktura členění DP a nároky kladené na autora.3. Bibliografická citace, uspořádání literárních odkazů v DP, práce s vědeckou literaturou.4. Osnova a stavba DP, členění jednotlivých kapitol, grafická úprava, tabulky, výkresy.5. Předběžné zadání DP a úvodní konzultace s vedoucím, popř. konzultantem DP.6. - 13. Samostatná práce studenta na zadané odborné téma, práce s literaturou, vypracování technické zprávy s pravidly psaní technické zprávy, resp. diplomové práce včetně bibliografické citace.14. Obhajoba semestrální práce formou krátké přednášky, prezentace znalostí řešené problematiky.Udělení zápočtu.

Získané způsobilosti

Schopnost obhajoby samostatné odborné práce na dané téma

Literatura

Individuální dle předběžného zadání diplomové práce. &, &.

Požadavky

Podmínky pro získání klasifikovaného zápočtu: dle pokynů vyučujícího- aktivní účast na cvičení- úspěšné odevzdání semestrálních prací

Garant

Ing. Michaela Kolnerová, Ph.D.prof. Dr. Ing. Petr Lenfelddoc. Ing. Heinz Neumann, CSc.prof. Ing. Iva Nová, CSc.

Vyučující

Ing. Aleš Ausperger, Ph.D.Ing. Luboš Běhálek, Ph.D.Ing. Pavel Doubek, Ph.D.doc. Ing. Zdeněk Hudec, Ph.D.Ing. Michaela Kolnerová, Ph.D.prof. Dr. Ing. Petr LenfeldIng. Jiří Machuta, Ph.D.Ing. Jaromír Moravec, Ph.D.doc. Ing. Heinz Neumann, CSc.prof. Ing. Iva Nová, CSc.Ing. Iva Nováková, Ph.D.Ing. Jiří Sobotka, Ph.D.doc. Ing. Pavel Solfronk, Ph.D.