Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná rozprava (KAR / OR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAR / OR - Odborná rozprava, Fakulta umění a architektury, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dějiny architektury a umění - celkový přehled a detailní znalosti v rozsahu bakalářského studia. Pozemní stavitelství - celkový přehled a detailní znalosti v rozsahu bakalářského studia. Nosné konstrukce staveb - celkový přehled a detailní znalosti v rozsahu bakalářského studia.

Získané způsobilosti

schopnosti užívat získané poznatky v komplexním architektonickém návrhu

Literatura

Books and magazines on architecture and fine arts (collection of the library of the Faculty of Art and Architecture of the TUL, c. 3000 titles focused mainly on modern and contemporary works. Knihy a časopisy z oboru architektury a výtvarného umění (sbírka knihovny Fakulty umění a architektury TUL: cca 3000 titulů s těžištěm v oblasti moderní a současné tvorby.

Požadavky

Průkaz schopnosti obhájit znalosti z dějin architektury a umění, konstrukcí pozemního stavitelství a nosných konstrukcí staveb, týkajících se jak předložené bakalářské práce tak obecně problematiky uvedených oborů v rozsahu bakalářského studia.

Garant

prof.Ing.arch. akad.arch. Jiří Suchomel