Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technická zařízení budov 2 (KPS / TZB2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPS / TZB2 - Technická zařízení budov 2, Fakulta umění a architektury, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod (analytická výuka)2. Tepelná pohoda3. Tepelné ztráty4. Paliva a energie5. Kotelny6. Vytápění radiátory7. Podlahové vytápění8. Ostatní otopné koncepce9. Větrání přirozené10. Větrání nucené11. Klimatizace12. Chlazení13. Závěrečné shrnutí14. Externí přednáška nebo exkurze (během semestru)Cvičení:Cvičení svojí náplní navazuje na přednášku.

Získané způsobilosti

Druhý z třísemestrálního cyklu předmětu technická zařízení budov. Absolvent kursu se bude orientovat v problematice vytápění budov a klimatizace staveb.

Literatura

http://www.tzb-info.czOdborná řada knih vydavatelství. Grada Publishing. Jelínek, Houšková, Pavlíček, Petrová. Technické zařízení budov. 1981. Pokorný, Bystřický. Technické zařízení budov B. 1981. časopisy. Vytápění a instalace. časopisy. Vytápění, větrání, instalace. Valášek, Tomašovič. Zdravotno technické inštalácie.

Požadavky

Ročníkový projekt za tento semestr, použije se RD z předchozích cvičení ze stavitelství, navrhne se do něho zdroj tepla a vytápění radiátory a podlahové vytápění. Forma: Počítač + tisk vč. technické zprávy, obhajoba projektu je součástí zápočtu z TZB1 a podmínkou zkoušky z předmětu TZB2.Požaduje se docházka na přednášky. Zápočet za TZB1 se uděluje až za celý ročníkový projekt (viz předmět TZB2) při zkoušce z TZB2.

Garant

Ing. Jaroslav Peterka, CSc.

Vyučující

Ing. Jaroslav Peterka, CSc.Ing. Jaroslav Peterka, CSc.