Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce 1 (UZS / BP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UZS / BP1 - Bakalářská práce 1, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

TÉMATA:1) Vymezení ústřední problematiky DP. Metody získávání a shromažďování informací a excerpceodpovídajících zdrojů pro účely DP.2) Vyhledávání monografií, článků a anotací v databázích knihoven v ČR, jejich kritickézhodnocení.3) Vyhledávání monografií, článků a anotací v zahraničních databázích.4) Formální náležitosti práce, členění textu a jeho grafická úprava, práce s poznámkovým aparátem,přehlednost a efektivita textu.5) Odkazy v textu, zásady a způsoby citování užitých zdrojů a literatury, seznam užitéliteratury, zásady zápisu bibliografie.6) Jazyková a obsahová stránka textu, vhodné a nevhodné formulace a obraty, užití terminologie.7) Nároky na vědeckou a odbornou práci, věda, hypotéza, experiment.

Získané způsobilosti

Studenti získají znalosti v daném předmětu v souladu s cílem a obsahem.

Literatura

ČSN ISO 690. Informace a dokumentace - Pravidla pro bibliografické odkazy a citace informačních zdrojů. Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Praha, Třídící znak 01 0197, 2011. ISO 690: 2010. Information and documentation - Guidelines for bibliographic references and citations to information resources. ISO, Geneva, 2010. Metodika zpracování bakalářských prací. Ústav zdravotnických studií Technické univerzity v Liberci, Liberec, 2012.

Požadavky

Pro splnění zápočtu:zpracovaná teoretická část práce odsouhlasena vedoucímrozpracovaná výzkumná metoda (dotazník, rozhovor apd.)

Garant

Mgr. Marie Froňková

Vyučující

Bc. Markéta BělíkováMgr. Petra BrédováMgr. Kristýna FejfarováMgr. Marie FroňkováBc. Markéta HejdukováBc. Renáta KiesewetterováMgr. Ladislava KohoutováBc. Martin Krause, DiS.Mgr. Kateřina Krejbichová, DiS.Bc. Tereza KučerováMgr. Alena KyrianováMgr. Andrea LorenzMgr. Kateřina MařanováMgr. Alena PelcováMgr. Petra PlaškováMgr. Petra Podrazilová, DiS.Mgr. Jolana StrnadováMgr. Jana Woleská