Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomová práce (UZS / DPI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UZS / DPI - Diplomová práce, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je zaměřen na cílené individuální odborné konzultace a zajištění nezbytně nutné technické podpory studentům pracujícím na svých DP.Odborné konzultace a další činnosti související řešením DP probíhají podle předem schváleného plánu s daným pracovištěm a jsou řízeny vedoucím DP. Vedoucí DP z klinické nebo jiné odpovídající praxe je kvalifikovaným odborníkem ve svém oboru a má vhodnou přípravu pro roli vyučujícího. Zodpovídá za klinický a odborný dohled při práci studentů. Vedoucího DP vypracovává závěrečný posudek na studenta, který především hodnotí studentův přístup k řešení tématu DP, samostatnost, jeho nasazení a schopnost tvůrčího přístupu.

Získané způsobilosti

Studenti získají znalosti v daném předmětu v souladu s cílem a obsahem.

Požadavky

100% plnění pokynů vedoucího DP a případně vedoucího pracoviště, na kterém je DP řešena. Bezpodmínečně dodržovat směrnice a další provozní předpisy přijímané instituce. Důsledně chránit duševní vlastnictví všech spolupracujících institucíStudent je povinen samostatně zpracovat zadané téma DP. Rozsah způsob individuální konzultací a dalších činností je určen požadavky vedoucího DP. Student se při zpracování DP řídí požadavky VŠ zákona, a další pokyny TUL a ÚZS.

Garant

prof. Ing. Aleš Richter, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Aleš Richter, CSc.