Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zákl. práce s tab. a grafy pro archeol. (ARCH / TTAGR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ARCH / TTAGR - Zákl. práce s tab. a grafy pro archeol., Filozofická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do programu Microsoft Excel2. Formátování tabulky a jejich buněk3. Typy dat používaných v archeologii4. Práce s daty získanými archeologickým výzkumem a analýzou5. Úvod do matematických funkcí a statistických funkcí6. Použití matematických funkcí a statistických funkcí na příkladu dat z archeologického výzkumu7. Výběry dat pomocí filtrování a řazení dat8. Kontingenční tabulky9. Úvod do tvorby grafů (typy grafů, vstupní data, formátování grafu)10. Tvorba grafů za použití zpracovaných dat z výzkumu11. Tvorba grafů za použití zpracovaných dat z výzkumu a jejich interpretace12. Příprava výstupů13. Hodnocení týmového projektu

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je především prohloubit znalosti studenta v oblasti tvorby a úprav tabulek, vytváření grafů a používání matematických a statistických funkcí s přihlédnutím na aplikovatelnost v archeologii.

Požadavky

Aktivní účast na semináři a tvorba seminárního projektu.

Garant

Ing. Lukáš Ďurďa