Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Speciální seminář německého jazyka 4 (CJP / KNEJ4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJP / KNEJ4 - Speciální seminář německého jazyka 4, Filozofická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do systému výuky německého jazyka v rámci CJP/KNEJ42. Práce s odbornými texty s historickou tématikou (+ osvětlení případných gramatických jevů)3. Zkouška

Získané způsobilosti

Seminář studentům především poskytne trénink v práci s odbornými texty s historickou tématikou.

Literatura

Různí autoři:. Odborné texty s historickou tématikou (výběr). Helbig, G.; Buscha, J.:. Deutsche Grammatik. Verlag Langenscheidt, 2001. ISBN 3-468-49493-9.Berglová, E.; Formánková, E.; Mašek, M.:. Moderní gramatika němčiny. Nakladatelství Fraus, Plzeň, 2002. ISBN 80-7238-144-X.Drmmlová, D.; Homolková, B.; Kettnerová, D.:. Německy s úsměvem NOVĚ. Nakladatelství Fraus, Plzeň, 2011. ISBN 978-80-7238-990-2.Justová, H.:. Wir üben deutsche Grammatik. Nakladatelství Fragment, 2009. ISBN 978-80-7200-422-5.

Požadavky

Od studentů je vyžadována pravidelná a velmi důsledná domácí příprava, tj. plnění zadaných úkolů, aby byli schopni intenzivně pracovat v jednotlivých seminářích.Splnění zkoušky je tedy podmíněno: - plněním stanovených úkolů- úspěšným složením zkouškového testu (budou vypsány 1 řádný a 2 opravné termíny)- předmětem zkouškového testu je ověření znalostí studenta v oblasti gramatiky, slovní zásoby ale především práce s odborným psaným textem (omezené používání slovníků)

Garant

Mgr. Tomáš Pozler

Vyučující

Mgr. Tomáš Pozler