Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe dějepis 2 (HIU / PRSS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HIU / PRSS2 - Praxe dějepis 2, Filozofická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Průběžná pedagogická praxe s realizací ve 4.ročníku, tj. v letním semestru 1. ročníku NMgr studia.4 náslechy, 6 vlastních výstupů, rozbory s vedoucím učitelem, autoevaluacedeník praxe

Získané způsobilosti

Získání základních představ a modelových návyků ve výuce dějepisu. Student absolvuje náslechy u vedoucího praxe a u kolegů studentů.Student praktikuje na gymnáziích, SOŠ a SOU.

Literatura

Kol. autorů. Metodická inspirace, ASUD 1998. Gracová,B., Drahošová, L., Labisch, M. Metodika výuky na 2. stupni ZŠ a SŠ z pohledu ped. praxe - náměty pro začínajícího učitele. Ostrava 2009. Labischová D., Gracová B. Příručka ke studiu didaktiky dějepisu. Ostrava 2009.

Požadavky

Udělení zápočtu na základě výsledků pedagogické praxe.Hodnocení vedoucího praxe, zpracovaný deník praxe s reflexemi náslechových hodin, sebereflexemi vlastních hodin, záznam rozborů odučených VH. Monitoring 1 VH oborovým didaktikem.Předložení DP.

Garant

Mgr. Irena Kapustová