Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tutorský kurz 2 (KFSV / FTUT2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFSV / FTUT2 - Tutorský kurz 2, Filozofická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz probíhá jednak formou individuálních konzultací, na nichž tutoři zadávají studentům pod svým vedením referáty z odborných knih a statí a konzultují s nimi jejich písemnou práci, jednak formou společných seminářů, na nichž studenti prezentují své referáty a shrnují své písemné práce.

Získané způsobilosti

Hlavním cílem tutorského kurzu je základní zaškolení začínajících studentů v práci s filosofickým textem: překlad, zpracování textu do podoby seminárního referátu, práce se sekundárními zdroji, zpracování textu do podoby seminární písemná práce.

Požadavky

Požadavky pro získání atestace: 1) Seminární práce o rozsahu 10 normostran věnovaná vybrané odborné knize, která se rámcově týká náplně některého z kurzů v rámci bakalářského studia na KFSV. V práci o primárním textu musí být použita sekundární literatura, musí splňovat náležitosti písemné práce (úprava, citace, odkazy, seznam literatury, atd.), a musí být 2-3 krát individuálně konzultována s tutorem; 2)Prezentace seminární práce na semináři pod vedením tutorů.Téma písemné práce navrhuje tutorovi student, je však v kompetenci tutora rozhodnout o definitivním tématu písemné práce. Studenti práce odevzdávají tutorům v tištěné i elektronické podobě.

Garant

Mgr. Ladislav Koreň, Ph.D.