Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Politický marketing (KFSV / KPOMA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFSV / KPOMA - Politický marketing, Filozofická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Politicko-ekonomický systém a role marketinguPorovnání business marketingu a politického marketinguNástroje marketinguModel chování spotřebitele a model chování voličeReklama v politiceStyly klamáníVýzkum veřejného míněníTvorba a hodnocení dotazníkůMarketingová komunikace s voliči (PR, kampaně apod.)Politické rozhodování strategie politického marketingu

Získané způsobilosti

Cílem je posluchači představit nástroje politického marketingu a jeho praktickou využitelnost/neužitelnost v systému politického rozhodování.

Požadavky

Požadavky na zápočetBěhem semestru každý tým (3-4 lidé) bude průběžně zpracovávat projekt podle výběru:­ volební kampaň podle různého stranického zaměření­ vytváření image kandidáta­ strategie PR a politické reklamy­ vypracování zadání studie hodnocení popularity kandidátů/strany­ podle dohodyZápočet bude udělen po prezentaci projektu.Požadavky na zkouškuKe zkoušce je třeba připravit esej problémově zaměřenou na vypsaná (dohodnutá témata). Esej by měla mít minimálně šest stránek, řádkování maximálně 1,5 a standardní styl písma. Zkouška spočívá v obhajobě eseje (předkládá se před zkouškou) s tematicky zaměřenými otázkami o politickém marketingu.

Garant

Ing. Jaroslav Mozga, Ph.D.