Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Moderní trendy IT (KPVHA / KMTIT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPVHA / KMTIT - Moderní trendy IT, Filozofická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tematické okruhy:Projektové řízení.Trendy v oblasti ICT.Správný postup při analýze IS či SW.Jak popisovat SW či IS.Vícekriteriální rozhodování.Definice aktivit a procesů v organizaci či instituci.

Získané způsobilosti

Předmět si klade za cíl seznámit studenty s postupem implementace SW nebo IS do stávajících systémů.

Literatura

Klára Bendová, Kateřina Hrazdilová Bočková, Radoslav Štefánek. Projektové řízení pro začátečníky. 2011. ISBN 978-80-251-2835-0.Svozilová Alena. Projektový management - Systémový přístup k řízení projektů. 2011. ISBN 978-80-247-3611-2.

Požadavky

Student prokazuje své znalosti plněním dílčích úkolů na cvičení.Závěrečný projekt ověřuje znalosti studenta v celé šíři předmětu, součástí projektu je i prezentace včetně obhájení názorů studenta a dokazování použitých metod.Hodnocení projektu:100-85 bodů - výborně84 - 75 - velmi dobře74- 60 - dobře59 - 0 - nevyhovujePro absolvování předmětu je nutné splnit minimálně 60% z projektu.

Garant

Ing. Monika Borkovcová