Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Multimedia Systems I (KIKM / AMUL1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIKM / AMUL1 - Multimedia Systems I, Fakulta informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do problematiky multimédií.Technické předpoklady multimediálních systémů.Technologie podporující multimédia.Komponenty multimediální aplikace:- text;- grafika;- animace;- zvuk;- video.Metodika tvorby multimediálních aplikací.Plánování a kalkulace.Návrh a výroba.Obsah.Testování.Software pro vytváření multimediálních aplikací.Adobe Flash.

Získané způsobilosti

Student získá přehled o možnostech jednotlivých komponent multimediálních aplikací, naučí se vytvářet jednoduché multimediální aplikace.

Literatura

Rey, Ch. Macromedia Flash MX - Oficiální výukový kurz. Praha, 2003. Sokolowsky, P. Šedivá, Z. Multimédia, současnost budoucnosti. Praha, 2004. Franklin, Derek. Macromedia Flash MX. Vyd. 1. Brno, 2003. ISBN 80-7226-831-7.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:Konzultace o obsahu a rozsahu zvoleného projektu, průběžná konzultace při jeho realizaci. Odevzdání projektu včetně požadované dokumentace.Forma zkoušky: Ústní zkouška v rozsahu odpřednášené látky. Obhajoba projektu.Výsledné hodnocení předmětu: Rozhodujícícm kritériem (60 %) je kvalita odevzdaného a obhájeného projektu, ústní zkouška z obsahu přednášek je doplňujícím kritériem (40 %).

Garant

RNDr. Josef Dolejš, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Josef Dolejš, Ph.D.Mgr. Jan SedláčekRNDr. Josef Dolejš, Ph.D.Mgr. Jan Sedláček