Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Present. Graphics and its Application (KIKM / APREG)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIKM / APREG - Present. Graphics and its Application, Fakulta informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Prezentační grafika a její místo v práci managera.2. Základy počítačové typografie.3. Zpracování a tvorba grafiky.4. Příprava tištěných publikací.5. Publikování v elektronickém tvaru.6. Tvorba prezentací.7. Digitální fotografie.8. Webdesign.9. Technické prostředky pro prezentaci.

Získané způsobilosti

Studenti získají přehled o užití počítačové grafiky v práci managera, naučí se základům počítačové typografie, digitální fotografie, přípravy prezentací webdesignu. Získané znalosti a dovednosti využijí při realizaci zápočtové práce.

Literatura

Huss, David. Digitální fotografie. Praha, 2005. ISBN 80-86497-79-8.Horný, Stanislav. Od DTP k pre-pressu. Praha, 1997. ISBN 80-7169-340-5.Horný, Stanislav. Počítačová typografie. Praha, 1997. Lunch, P., Horton, S. Základní průvodce webdesignem. Brno, 2004. Kočička, Pavel. Praktická typografie. Vyd. 1. Praha, 2000. ISBN 80-7226-385-4.Hirhold, E. Rétorika a prezentace. Praha, 2005.

Požadavky

Pravidla účasti na výuce: Docházka na cvičení je zaznamenávána a je použita pouze jako doprovodné kritérium pro rozhodování v případě, že student těsně nesplňuje požadavky k udělení zápočtu.Požadavky k zápočtu:Konzultace obsahu a rozsahu zápočtové práce, průběžná konzultace při její realizaci, odevzdání zápočtové práce a její obhájení.Forma zkoušky: Předmět je ukončen udělením zápočtu.Výsledné hodnocení předmětu: Zápočet je zapsán v případě splnění požadavků.

Garant

RNDr. Josef Dolejš, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Josef Dolejš, Ph.D.RNDr. Josef Dolejš, Ph.D.