Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Object Modelling II (KIT / AOMO2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIT / AOMO2 - Object Modelling II, Fakulta informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Rozšíření základních diagramů UML2. Profily UML3. Principy architektury software4. Návrhové vzory5. Generování a synchronizace kódu tříd

Získané způsobilosti

Prohloubení znalosti v oblasti modelování, zejména využití návrhových vzorů, profilů jazyk UML, architektury MDA, atd.

Literatura

Arlow, Jim. UML 2 a unifikovaný proces vývoje aplikací. 2.aktualiz. a dopl. vyd. Brno, 2007. ISBN 978-80-251-1503-9.Gamma, E. Design Patterns - Elements of Reusable Object-Oriented Software. Addison Wesley, 1995. Fowler, M. UML Destilled. Addison ? Wesley, 2007.

Požadavky

Pravidla účasti na výuce: Účast je povinná a je jedním z kritérií pro udělení zápočtu. Povoleny jsou dvě neomluvené neúčasti.Požadavky k zápočtu:Rozpracování projektu z předmětu OMO1 do kvalitativně nové podoby. Podrobné požadavky budou stanoveny na cvičení.Forma zkoušky: neníVýsledné hodnocení předmětu: Zápočet je udělen za kvalitu projektu a účast na cvičeních.

Garant

Ing. Pavel Čech, Ph.D.

Vyučující

Ing. Pavel Čech, Ph.D.