Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Project Management (KIT / ARPRO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIT / ARPRO - Project Management, Fakulta informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Poznatky z teorie a praxe řízení projektů. Praktické a technické dovednosti v práci s MS Project. Elementární zkušenosti s individuální prezentací témat z oblasti řízení projektů. Opakovaný intenzivní trénink v řízení projektů na příkladech z reálného světa (někdy i účelově upravených či přizpůsobených). Získání vědomostí a zkušeností samostatného sestavení, naplánování a řízení jednodušších projektů. Dovednosti s prací s vytvořenou hodnotou.

Literatura

Nekola, Jaroslav. RPRO - Řízení projektů ve dvaceti kapitolách. Hradec Králové, 2008. ISBN 978-80-7041-130-8.

Požadavky

Pravidla účasti na výuce: Těžištem proktické výuky jsou příklady projektů (celkem 27 sad) z různých oborů, které budou řešeny na cvičeních v módu individuálního přístupu ke studentům na úrovni profesionálních školení renomovaných firem, jednodušších i složitých, které studenti budou řešit pomocí MS Project Professional 2007, a to jak samostatně, tak i v týmu. Volitelně jsou k dispozici též další příklady projektů v angličtině. Studenti během cvičení budou hrát patřičné projektové role. Účast na cvičeních je vysoce žádoucí.Požadavky k zápočtu:Dosažitelné maximum bodů k udělení zápočtu je 100, za neúplné splnění úkolů se body sráží. Hodnocené úkoly: lze získat až:1. Účast a aktivita na cvičeních. 25 bodů2. Závěrečný test. 20 bodů3. Individuálně vypracované projekty (nejméně tři). 25 bodů4. Midterm - poločasový test. 15 bodů5. Projekt vypracovaný v týmu (nejméně jeden). 5 bodů6. Referát na určené téma. 10 bodůPředmět RPRO bude započten při 76 a více dosažených bodech.

Garant

RNDr. Petr Tučník, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Josef Horálek, Ph.D.prof. RNDr. Josef Hynek, Ph.D., MBARNDr. Petr Tučník, Ph.D.Mgr. Josef Horálek, Ph.D.prof. RNDr. Josef Hynek, Ph.D., MBARNDr. Petr Tučník, Ph.D.