Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportmanagement II (KRCR / SMNG2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRCR / SMNG2 - Sportmanagement II, Fakulta informatiky a managementu, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Stav a úroveň poskytování služeb sportovně rekreačního charakteru u nás i ve světě.Filosofie těchto služeb.Marketing a management rekreačně sportovních zařízení.Marketingové plány, managerské plány, personální plány.Projekty a plány a jejich realizace.Projekty přírodních a příměstských center volného času a pohybové rekreace.Zpětná vazba - klient / podnikatel.Obecná aplikace základních principů na simulovaných zájmových oborech.

Získané způsobilosti

Schopnost analýzy trhu v oblasti sportů a pohybové rekreace, naučí se tvořit a realizovat projekty v oblasti sportů a pohybové rekreace, pomůže studentům nahlédnout do problematiky projektování přírodních a příměstských center volného času a pohybové rekreace.

Literatura

Čáslavová, Eva. Management sportu. Praha, 2000. ISBN 80-7219-010-5 .Čáslavová, Eva. Management v tělesné výchově a sportu. Praha, 1995. Chappelet, J.L. Sport Management. An international approach. Lausanne, 1996. Šimková, E. Základy managementu pro neziskové organizace. Hradec Králové, 2004.

Požadavky

Pravidla účasti na výuce: Aktivní účast na výuce a neméně aktivní participace na řešení seminárních úkolů z důvodu nutnosti oponování projektů svých kolegů a možnosti získávání dalších zkušeností a nových vědomostí, min. 80% účast ve výuce.Požadavky k zápočtu: Požadovaná účast na výuce, odevzdání zadaných seminárních prací - obhájení projektu a aktivní oponentura projektů ostatních studentů.Forma zkoušky: zápočet, zápočtový test

Garant

Mgr. Bohumil Půža, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Bohumil Půža, Ph.D.Mgr. Bohumil Půža, Ph.D.