Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (OSPSP / KDISE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OSPSP / KDISE - Diplomový seminář, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Osnova předmětu ve vztahu k časovému rozvrhu výuky.1.Normativní požadavky a formální stránka diplomové práce.2.Možnosti zpracování diplomové práce ve Wordu.3.Řešení diplomového úkolu má charakter výzkumného úkolu ("Součástí diplomové práce má být vlastní výzkumné šetření významnějšího rozsahu,kvalitně projektované,realizované a interpretované").4.Diplomová práce je diskurzivní proces. Vůdční výzkumná otázka k řešení. Psaní úvodu a závěru práce.5.Integrující výzkumná strategie (kvantitativní, kvalitativní, systemická ),triangulace výzkumých metod a technik.Spor o pojetí analýzy a interpretace.6.Prezentace diplomové práce jako výzkumného sdělení, vlastní obhajoba epistemologických východisek, obsahově meritorní a metodologické stránky práce. Autoreferát, anotace (abstrakt).Etický diskurz, past rétorického a narativního diskurzu.

Získané způsobilosti

Druhovost výzkumných strategií a její užití k řešení diplomového úkolu.Časté nedostatky v diplomových pracích se objevující.Významné epistemologické kroky v řetězci transformací řešení úkolu.Individuální prezentace stavu rozpracovanosti úkolu, skupinový diskurz.

Požadavky

Způsob a pravidla výsledné klasifikace předmětu. Prezentace stavu rozpracovanosti řešeného úkolu (teoretické vymezení řešeného problému, vlastní explorace a problémy s ní spojené, konečná strategie dpracování, metopdické kroky výstavby textu prácde). Udělení zápočtu po absolvování semináře.