Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Krátkodobá průběžná praxe (OSPSP / KDYKA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OSPSP / KDYKA - Krátkodobá průběžná praxe, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Seznámení studenta se Soustavou praktických kompetencí2. I. kompetence - Rozvíjet účinnou komunikaci3. II. kompetence - Orientovat se a plánovat postup4. III. kompetence - Podporovat a pomáhat k soběstačnosti5. IV. kompetence - Zasahovat a poskytovat služby6. V. kompetence - Přispívat k práci organizace7. VI. kometence - Odborně růst8. Výběr osvojované kompetence pro odbornou praxi9. Samostatná příprava studenta na odbornou praxi10. Proces dokládání osvojení si vybrané kompetence formou důkazů v průběhu odborné praxe.

Získané způsobilosti

Cílem učení předmětu krátkodobá průběžná praxe je seznámit se se strukturou organizace, jejím zařazením do sociální sítě, jejími cíli, typem klientů, rytmem provozu a základními pravidly jejího řízení. Student poznává roli sociálního pracovníka v organizaci, jeho hlavní činnosti a způsoby vedení dokumentace. Tato forma praxe je vhodná v ambulantních zařízeních, úřadech a dalších sociálních institucích.

Požadavky

Samostatně zpracované a obhájene portfolio krátkodobé průběžné praxe

Garant

Mgr. Miroslav Kappl, Ph.D.