Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Prezentační dovednosti (OSPSP / PPRED)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OSPSP / PPRED - Prezentační dovednosti, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

? Komunikaceo Obecné principyo Druhy komunikace (verbální, nonverbální atd.)o Komunikace s handicapovanýmio Krizová komunikaceo Komunikační dovednostio Specifika komunikace v sociální oblastio Komunikace v rámci veřejné správyo Zásady jednání, poradyo Jak psát úřední dopisy, mailyo Pořizování zápisu z jednánío Asertivitao Psychologické aspekty komunikace? Public Relationso Vztahy s médii Vliv médií Rozdělení médií Mediální agentury Krizové situace Fotografické reportáže a natáčení Článek Tisková konference Rozhovor do rozhlasu a televize Úloha tiskového mluvčího Využití médií v reklamní kampanio Projev, vystoupení na veřejnostio Hlasová kultur, umění mluvito Cílové skupinyo Image organizaceo Základy protokolu a společenského vystupování.o Základy sebepresentace a osobního image? Reklamao Reklamní kampaňo Reklamní mix, reklamní pláno Zásady propagace, reklamní strategieo Průzkum trhu, dotazníkyo Veřejné mínění a jeho ovlivňovánío Průzkumy veřejného mínění, statistika, demografieo www presentaceo Grafický manuálo Logo, logotypo Slogano Druhy propagačních materiálů a informačních kanálů Plakáty Billboardy Televize Rozhlas Direct mailing Brožury, letáky Zpravodaje a časopisyo Vyhodnocení reklamní kampaně? Propagační akceo Uspořádání propagační akceo Dobročinné akceo Soutěže a cenyo Dny otevřených dveří? Exkurze a praxe

Získané způsobilosti

Seznámit posluchače se základy presentačních dovedností sociálních pracovníků v centrální i regionální veřejné správě. V souladu s těmito poznatky pak informovat posluchače se základními metodami presentace ve veřejné správě, které přináší praxe. Důraz bude kladen na praktické dovednosti.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: znalost předneseného a nastudovaného materiálu, schopnost samostatně používat odborné pojmy a aplikovat je do řešení konkrétních problémů. Přednesená a obhájená zápočtová práce (do 8 stran textu z doporučené literatury nebo ze zadaných témat).

Garant

PaedDr. Karel Myška, Ph.D.