Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zahraniční stáž (OSPSP / UZYA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OSPSP / UZYA - Zahraniční stáž, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pro tento předmět není formulována závazná osnova, neboť při realizaci studentské mobility programu Erasmus jde o individuální studijní plán každého studenta pro dobu studia na zahraniční vysoké škole vycházející ze vzdělávací nabídky zahraniční vysoké školy a míry kompatibility této nabídky se studijním plánem studovaného oboru na UHK. Student si vybere z nabídky přijímající zahraniční vysoké školy podle vlastní volby předměty alespoň v 20i kreditové dotaci.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je prohloubení studovaného oboru krátkodobým studiem na zahraniční vysoké škole, a to v rovině odborné vybavenosti i cizojazyčné odborné komunikace.

Požadavky

Absolvování předmětu a udělení zápočtu je podmíněno 1. úplným absolvováním studentské mobility programu Erasmus, 2. vypracováním závěrečné zprávy,3. kompletním uzavřením veškeré dokumentace mobility na sekretariátu ředitele ÚSP UHK.

Garant

JUDr. Olga Sovová, Ph.D.