Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá praxe (HUDK / PHSOP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HUDK / PHSOP - Souvislá praxe, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

hospitace u uvádějícího učitele HV, rozbory vyučovacích hodin HV,pedagogické výstupy v základních typech hodin HV: vokální, poslechová, kombinovaná a jiné.organizační řád školymimoškolní hudební aktivity

Získané způsobilosti

Komplexní integrace vysokoškolské oborové přípravy do hudebně výchovné praxe v souvislém časovém období. Schopnost využít didaktické poznatky a praktické hudební dovednosti v samostatně připraveném a řízeném hudebním vyučování.

Literatura

Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. Praha. časopis Hudební výchova od r. 1992 do současnosti. Metodický portál RVP ZV. Praha.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: 18 hodin výuky v předmětu hudební výchova6 hospitací v předmětu hudební výchova u uvádějícího učitele HVpísemné přípravy na vyučování a rozbory hodin HVpísemné hodnocení uvádějícího učiteleMaximální počet opravných termínů pro udělení zápočtu: 0

Garant

prof. PhDr. Eva Jenčková, CSc.