Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná praxe 1 (HUDK / PVPP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HUDK / PVPP1 - Průběžná praxe 1, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

charakteristika hospitace v hudební výchově, náležitosti hospitačního zápisu,hospitace u fakultních učitelů hudební výchovy, hospitace v hudební výchově u praktikujících studentů učitelství HV,rozbory vyučovacích hodin HVpedagogické výstupy v základních typech hodin hudební výchovy: (vokální, poslechová, kombinovaná aj.)organizační řád školyvýroba motivační pomůcky pro hudební výchovu

Získané způsobilosti

Schopnost využít didaktické poznatky a praktické hudební dovednosti v samostatně připraveném a řízeném hudebním vyučování.

Literatura

JENČKOVÁ, E. Hudba a pohyb ve škole. Hradec Králové, 2005. HERDEN, J. Hudba jako řeč. Praha, 1998. JENČKOVÁ, E. Hudba v současné škole. 35 tematických dílů. Hradec Králové. HERDEN, J. My pozor dáme a (nejen) posloucháme. Praha, 1994. PRCHAL,J. Populární hudba ve škole. Praha, 1998.

Požadavky

Podmínky k zápočtu:- 6 odučených hodin Hv podle rozpisu průběžné praxe- všechny úvodní hospitace v hodinách HV fakultních učitelů- všechny dostupné hospitace v hodinách HV u praktikujících studentů učitelství HV - hospitační zápisy- účast při všech rozborech vyučovacích hodin HV- zápisy z rozborů vyučovacích hodin HV- písemné přípravy na vyučování HvMaximální počet opravných termínů pro udělení zápočtu: 1

Garant

prof. PhDr. Eva Jenčková, CSc.