Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná praxe 2 (HUDK / PVPP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HUDK / PVPP2 - Průběžná praxe 2, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

charakteristika hospitace v hudební výchově, náležitosti hospitačního zápisu,hospitace u fakultních učitelů hudební výchovy, hospitace v hudební výchově u praktikujících studentů učitelství HV,rozbory vyučovacích hodin HVpedagogické výstupy v základních typech hodin hudební výchovy: (vokální, poslechová, kombinovaná aj.)organizační řád školyvýroba motivační pomůcky pro hudební výchovu

Získané způsobilosti

Schopnost využít didaktické poznatky a praktické hudební dovednosti v samostatně připraveném a řízeném hudebním vyučování.

Literatura

JENČKOVÁ, E. Hudba v současné škole. 35 tematických dílů. Hradec Králové, 2015. HERDEN, J. My pozor dáme a (nejen) posloucháme. Praha, 1994. časopis Hudební výchova od r. 1992 do současnosti. Praha, 2015. HERDEN, J. Hudba jako řeč. Praha, 1998. PRCHAL,J. Populární hudba ve škole. Praha, 1998. Rámcový vzdělávací program pro gymnázia. Praha, 2012.

Požadavky

Podmínky k zápočtu:- 6 odučených hodin Hv podle rozpisu průběžné praxe- všechny úvodní hospitace v hodinách HV fakultních učitelů- všechny dostupné hospitace v hodinách HV u praktikujících studentů učitelství HV - hospitační zápisy- účast při všech rozborech vyučovacích hodin HV- zápisy z rozborů vyučovacích hodin HV- písemné přípravy na vyučování HvMaximální počet opravných termínů pro udělení zápočtu: 1

Garant

prof. PhDr. Eva Jenčková, CSc.