Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hlavní obor 1 (HUDK / PXHO1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu HUDK / PXHO1 - Hlavní obor 1, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahová náplň předmětu je závislá na individuálních potřebách studenta.

Získané způsobilosti

Zdokonalování technických dispozic a interpretačních dovedností s důrazem na stylovost interpretace, komplexní příprava k zvládnutí nároků samostatné koncertní činnosti.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:- pravidelná účast ve výuce (individuální domluva rozvrhu vylučuje kolize s jinými předměty)- nastudování repertoáru v zadaném rozsahu Maximální počet opravných termínů: 1Další požadavky v některých specializacích:hra na varhany - úspěšné absolvování interpretační přehrávky:- jedna věta z triové sonáty J. S. Bacha- Preludium, Toccata nebo Fantazie a fuga J. S. Bacha- další skladba z období romantismu nebo 20. stoletísólový zpěv - výběr úprav lidových písní- umělé písně- nejméně jedno vystoupení na interpretačním semináři za semestr v minimálním časovém limitu 5 minutVýběr skladeb je určen na základě individuálního plánu studenta sestaveného po konzultaci s vyučujícím HO.

Garant

doc. Mgr. Michal Chrobák

Vyučující

MgA. Lenka Hejnová, Ph.D.Mgr. Dalibor HlavaMgr. Jaromír KřováčekMgA. Jan KyselákMgr. et MgA. Jana MachačováMgA. Petr Špaček, Ph.D.doc. PhDr. František Vaníček, Ph.D.