Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktický anglický jazyk I (KAJL / PAAP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PAAP1 - Praktický anglický jazyk I, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Práce s textem2. Listening comprehension3. Gramatické kategorie podstatných jmen - drilová cvičení4. Anglické pohádky5. Anglická přídavná jména a zájmena - cvičení6. Oral skills7. Reading comprehension8. Lexikální cvičení9. Vyjadřování údivu, překvapení10.Stylistická cvičení11.Gramatické transformace12.Listening comprehension, anglická intonace13.Drilová cvičení14.Souhrnná cvičení

Získané způsobilosti

Na úrovni B2 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky studenti budou schopni porozumět většině televizních zpráv a programů týkajících se aktuálních témat a většině filmů ve spisovném jazyce. Budou schopni porozumět textům současné prózy, budou se umět aktivně zapojit do diskuse o známých tématech, vysvětlovat a obhajovat své názory. Budou schopni napsat pojednání nebo zprávy, předávat informace, obhajovat nebo vyvracet určitý názor. V dopise budou umět zdůraznit, čím jsou pro ně události a zážitky osobně důležité.

Literatura

Oxenden, C., Latham-Koenig, C. New English File Upper-Intermediate. OUP, 2012. Murphy, R. English Grammar in Use. Cambridge: CUP, 1986. McCarthy, Michael. English vocabulary in use. 1st pub. Cambridge, 2001. ISBN 0-521-66435-7 .Swan, M. Practical English Usage. OUP, 2005.

Požadavky

Podmínky pro udělení zápočtu:- 75% aktivní účast na seminářích- úspěšné vypracování zápočtového testu z probírané látky- vypracování samostatného projektu na zvolené témaStudent má k úspěšnému splnění dva zápočtové pokusy.

Garant

Mgr. Olga Vraštilová, M.A., Ph.D.