Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení v anglickém jazyce 3 (KAJL / PACV3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PACV3 - Cvičení v anglickém jazyce 3, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.- 3. Tematický okruh: Odraz historie v životě lidí v různých regionech, správní jednotky v ČR aVelké Británii. Vytvoření reklamního letáku.4.-6. Tematický okruh: Putování za divy světa (tajemná místa, mýty a legendy).Krásy krajiny - popis a zeměpisná charakteristika regionu. Popis, charakteristika.7.-9. Tematický okruh: Sporty, zájmové činnosti, hobby ? porovnání kultur, česká/anglická specifikaEsej (úvaha) na relevantní téma10.-12. Tematický okruh: Člověk a společnost, významní lidé, charakterové vlastnosti.Esej,úvaha; popis.

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je rozvíjet a integrovat jednotlivé jazykové dovednosti tak, aby si studenti osvojovali a upevňovali správné užití gramatických struktur, intonace, a současně aktivovali svou slovní zásobu v daných tematických oblastech a tím směřovali k profesionálnímu využití jazyka v cestovním ruchu. Úroveň obecného standardu Jazykového referenčního rámce je B2.

Literatura

El-Hmoudová, D. English for Tourism. Odborná angličtina pro cestovní ruch. Fraus, Plzeň, 2002. Wyatt, R., Newbrook, J., Wilson, J. FCE Gold Plus. Longman, 2008. Cotton, D., Falvey, D., Kent, S. Market Leader. Pearson Education, 2000. Quirk, R., Greenbaum, S. A Univesity Grammar of English. Longman, 1993. Murphy, R. English Grammar in Use. Cambridge: CUP, 1986. Swan, M. Practical English Usage. OUP, 2005.

Požadavky

Vyžaduje se minimálně 75% aktivní účast na výuce, plnění zadaných úkolů, dosažení dostatečného množství bodů v zápočtovém písemném testu.Student má k úspěšnému splnění dva zápočtové pokusy.

Garant

Mgr. Olga Vraštilová, M.A., Ph.D.