Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení v anglickém jazyce 4 (KAJL / PACV4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PACV4 - Cvičení v anglickém jazyce 4, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.-3. Tematický okruh: Sociální aspekty cestování, globalizace4.-6. Tematický okruh: Rodinná rekreace, cestování seniorů. Zpráva o průzkumu trhu7.-9. Tematický okruh: Finanční prostředky, účty a transakce, pohyb peněz v cestovní kanceláři.Formální dopis10.-12. Tematický okruh: Letecká doprava, cesta kolem světa. Žádost o pracovní místo

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je rozvíjet a integrovat jednotlivé jazykové dovednosti tak, aby si studenti osvojili a zafixovali správné užití gramatických struktur a správné intonace, a současně aktivovali svou slovní zásobu v daných tematických oblastech, a tím směřovali k profesionálnímu využití jazyka v cestovním ruchu. Obecným standardem pro tuto úroveň je v Jazykovém referenčním rámci stupeň B2.

Literatura

Newbrook, J., Kenny, N. CAE Gold Plus. Longman, 2008. El-Hmoudová, D. English for Tourism. Odborná angličtina pro cestovní ruch. Fraus, Plzeň, 2002. Cotton, D., Falvey, D., Kent, S. Market Leader. Pearson Education, 2000. Quirk, R., Greenbaum, S. A Univesity Grammar of English. Longman, 1993. Murphy, R. English Grammar in Use. Cambridge: CUP, 1986. Swan, M. Practical English Usage. OUP, 2005.

Požadavky

Vyžaduje se minimálně 75% aktivní účast na výuce, plnění zadaných úkolů, dosažení dostatečného množství bodů v zápočtovém písemném testu.Student má k úspěšnému splnění dva zápočtové pokusy.

Garant

Mgr. Olga Vraštilová, M.A., Ph.D.