Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika pro výuku dyslektiků (KAJL / PADY2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PADY2 - Didaktika pro výuku dyslektiků, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Dyslexie ve výuce cizího jazyka2. Identifikace a hodnocení dyslektického žáka v hodinách cizího jazyka3. Podmínky školního prostředíPodmínky rodinného prostředí4. Oblasti potíží dyslektického žáka v hodinách cizího jazyka5. Pomoc a podpora ve třídě6. Pdopora dyslektickým studentům v dalším a vyšším vzdělání7. Pravidla a vodítka pro učitele8. Neuropsychologické přístupy k dyslexii9. Psychosociální postavení dětí se specifickými poruchami učení a chování10.- 12. Projekty k nápravě specifických poruch učení13.Náměty aktivit pro specifické poruchy učení v hodinách cizího jazyka

Získané způsobilosti

Cílem předmětu je podat možnosti učitele a žáka se specifickými poruchami učení a chování v hodinách výuky cizímu jazyku a současně nabídnout řadu aktivit pro tyto žáky.

Požadavky

Podmínkou udělení zápočtu je aktivní účast posluchače na alespoň 75% výuky.

Garant

Mgr. Olga Vraštilová, M.A., Ph.D.