Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Současný anglický jazyk 4 (KAJL / PAJA4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PAJA4 - Současný anglický jazyk 4, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Dětství, perfektní časy, sufixy2. Paměť, ?defining a non-defining relative clause?3. Sebepojetí, ?compounds?4. Jazyk a literatura, modální slovesa5. Identita, gerundium a infinitiv6. Jazyk, vyjádření vlastností, přídavná jména7. Podmínkové věty, idiomatické spojení s jazykem8. Svět, ?intensifiers, modifiers?, prefixy9. Budoucnost, kolokace, idiomy, ustálená rčení10. Budování textu, odborný článek

Získané způsobilosti

Prohloubení praktických schopností studenta v jednotlivých jazykových dovednostech - čtení, psaní, poslech s porozuměním, ústní projev společně s upevněním znalostí gramatiky a slovní zásoby.

Požadavky

Aktivní přístup, splnění všech částí Continuous evaluations nejméně na 70 %. Kromě pěti dílčích testů z poslechu, čtení, gramatiky, slovní zásoby a mluveného projevu každý student za semestr zpracuje seminární práci - odborný článek.Student má na splnění zápočtu dva pokusy.

Garant

prof. PhDr. Jaroslav Peprník, CSc.Mgr. Jan Suk