Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Multimédia ve výuce angličtiny (KAJL / PAMUL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PAMUL - Multimédia ve výuce angličtiny, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Počítač, tablet, multimédia, technické možnosti a výuka jazyka2. Programy pro výuku jazyků, online materiály a zajímavé weby3. Výslovnost a slovíčka na internetu, elektronické slovníky4. Gramatika na internetu5. Čtení a poslech na internetu6. Videa, písničky, trailery, podcasty, apod.7. Interaktivní tabule, doplňkové materiály k učebnicím8. Komunikace na síti, formální a neformální vyjadřování9. Spolupráce a vzdělávání učitelů na internetu, spolupráce škol, e-twinning, projekty10. Soutěže, hry, webquest11. E-learning, virtuální světy, weby o školství a vzdělávání12. Prezentace aktivit, aktivity na interaktivní tabuli13. Shrnutí

Získané způsobilosti

Rozšířit rejstřík zdrojů pro výuku angličtiny o efektivní a moderní možnosti.

Literatura

Dudeney, Gavin. How to teach English with technology. Harlow, 2007. ISBN 978-1-4058-5303-3.Windeatt, S. The Internet. Oxford, 2000. Dudeney, Gavin. The Internet and the Language Classroom. Cambridge, 2007.

Požadavky

Podmínky udělení zápočtu: vypracování zadaných úkolů, zpracování souboru aktivit pro interaktivní tabuli. Dva zápočtové pokusy.

Garant

Mgr. Pavla Machová, M.A., Ph.D.