Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe souvislá (KAJL / PAPXS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PAPXS - Pedagogická praxe souvislá, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět není vyučován

Získané způsobilosti

V praxi ověřit veškeré dosud nabyté znalosti ve všech předmětech souvisejících s praktickým působením na konkrétní škole (pedagogika, psychologie, metodika, didaktika apod.). Student by si měl vyzkoušet, jak se plánuje sled vyučovacích hodin ve výuce několika tříd na dané škole, jak se pracuje s učebnicí v delším časovém horizontu, jak se ve výuce odráží tematický učební plán apod. Měl by si uvědomit, jaké faktory jsou pro výuku angličtiny důležité, naučit se vnímat své vlastnosti, přemýšlet o sobě, svém konání. Student ve škole zpracovává projekt, který předkládá před státní závěrečnou zkouškou.

Požadavky

Zápočet za splnění stanovených úkolů v průběhu praxe, předložení plánů hodin a záznamů z náslechů.Student má k úspěšnému splnění dva zápočtové pokusy.

Garant

Mgr. Pavla Machová, M.A., Ph.D.