Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Současný anglický jazyk II. (KAJL / PASJ4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PASJ4 - Současný anglický jazyk II., Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. -3. Téma Language Learning.Noun phrase, synonyma, diskuse na téma Vzdělání v Anglii, esej o školnímživotě.4.- 6. Téma Literatura.Začátek a konec odstavce, diskuse o postavách anglické literatury,nepravidelná slovesa, vztažná zájmena a mluvnické časy ve vyprávění.7.- 9. Téma Etika.As/like, idiomy kolokace, synonyma, diskuse na téma Co je normálníchování? a Cultural shock. Esej o zvláštním zážitku ze života.10.-12. Téma Dospívání.Modální slovesa, tvorba slov, diskuse na téma Rodiče a děti, Výchova.Esej na téma Výchova dítěte.13.-14. Dle doplňkových materiálů "thematic vocabulary" a "phrasal verbs"výběrově a dle potřeby v průběhu semestru.

Získané způsobilosti

Rozvinout schopnosti studenta v jednotlivých jazykových dovednostech (mluvený projev, poslech s porozuměním, čtení, psaní).

Požadavky

Podmínky udělení zápočtu:Minimálně 75% účast na seminářích.Splnění požadavků průběžných hodnotících testů.Vypracování esejí dle jednotlivých témat.

Garant

Mgr. Olga Vraštilová, M.A., Ph.D.