Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Současný anglický jazyk IV. (KAJL / PASJ7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PASJ7 - Současný anglický jazyk IV., Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvodní učební jednotka, komunikace1-3. Životní styly. Předpony a přípony, analýza předpřítomného času. Popis životního stylu. Slovní přízvuk4-6. Cestování. Pozitivní přídavná jména. Přízvuk a intonace ve větných frázích.7-9. Život s ostatními lidmi. Statická slovesa. Kolokace. Přízvuk a intonace ve větných frázích.10-12. Zdraví a nemoc. Modalita. Souhlas a nesouhlas. Slovní a větný přízvuk.13-14. Neverbální komunikace. Předložky. Typy přízvuku a intonace. Dovednost komunikace.

Získané způsobilosti

Dosažení schopnosti aktivně integrovat čtyři řečové dovednosti (čtení, psaní, mluvení a poslech s porozuměním) společně s nabytím důkladných znalostí gramatiky a slovní zásoby.

Požadavky

Zápočet:Dosažení alespoň 75 % bodů z jednotlivých testů z poslechu s porozuměním, čtení s porozuměním, gramatiky, slovní zásoby, psaní a mluveného projevu. 75 % aktivní účast na seminářích.Zkouška:Písemná část:Dosažení alespoň 75 % bodů ze zkoušky na poslech s porozuměním, čtení s porozuměním a psaní na zadané téma.Ústní část:Prokázání řečové dovednosti při rozhovoru na téma vyřešení zadaného problému.