Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cvičení ve francouzském jazyce 1 (KAJL / PFCC1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAJL / PFCC1 - Cvičení ve francouzském jazyce 1, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové (UHK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Náplň seminářů:Tematické okruhy - rozšiřování slovní zásoby1. Doprava2. Doprava letecká3. Doprava železniční4. Mikro-informatika5. "Internet" a "bureautique"6. Pošta7. Telekomunikace8. Veletrhy a výstavy9. "Le Salon de tourisme"10.Automobilový průmysl, Renault, Peugeot, Citroen11.Farmaceutický průmysl, Rhone Poulenc12. Obchodní centra Carrefour, Lecrerc...13. Pojištění14. Zdravotní pojištění

Získané způsobilosti

Rozvinout schopnosti studenta v jednotlivých jazykových dovednostech - čtení, psaní, poslech s porozuměním, ústní projev s důrazem na problematiku cestovního ruchu, fonetickou a gramatickou správnost. Rozšiřovat francouzskou slovní zásobu, motivovat a připravovat na budoucí profesi. Dosáhnout kvalitní písemné a ústní kompetence ve všech oblastech, s nimiž se budoucí pracovník cestovního ruchu setká. Připravit studenty, aby byli schopni samostatně pracovat se slovníky a obohacovat svůj jazyk.

Požadavky

Podmínky udělení zápočtu:Aktivní účast na minimálně 75 % seminářů.Předložení zadaných písemných úkolů a ústní pohovorNa splnění má student dva zápočtové pokusy.

Garant

PhDr. Miloslava Dvořáková, Ph.D.